FacebookTwitterLinkedinPinterestStumbleUponTumblremail
FacebookTwitterLinkedinPinterestStumbleUponTumblremail
FacebookTwitterLinkedinPinterestStumbleUponTumblremail
FacebookTwitterLinkedinPinterestStumbleUponTumblremail
Previous Next

Donation from students De Rooi Pannen, March 21st

Een prachtige donatie van Maartje Jaspars en haar klasgenoten van De Rooi Pannen te Breda, opleiding Horeca Ondernemer Manager. Ze richtten hun schoolrestaurant in met het thema ‘Oriental Experience’ en kwamen tot een schitterende donatie door fortune cookies te bakken en te verkopen en door te fooi van de gasten op te sparen. Thijs, Karin en Tari mochten na een verrukkelijk diner de cheque in ontvangst nemen. Iedereen super bedankt!

We received a wunderfull donation from Maartje Jaspars and her classmates from their schoolrestaurant they collected the tips and they baked fortune cookies to sell. After a wunderfull dinner Thijs, Karin and Tari were so happy to receive the donation cheque. Many thanks to everybody!

http://www.derooipannen.nl/praktijkfaciliteiten/restaurants/breda/

P1000583 P1000587 P1000589 P1000592

Have your say