Previous Next

Donaties aan Sjaki-Tari-Us nu veilig, snel en eenvoudig mogelijk via PayPal.

paypal_logo

Nu internationaal toegankelijk via PayPal!

Om internationaal actief te kunnen blijven is een donatie mogelijkheid via PayPal nagenoeg onmisbaar. Wij bieden onze bezoekers en huidige donateurs de gelegenheid om ons via deze mogelijkheid te steunen. Hiermee willen wij laten zien dat we Sjaki-Tari-Us voor iedereen toegankelijk maken.

Is PayPal veilig?

PayPal beschermt uw financiële informatie met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt uw financiële informatie niet bekend aan de webwinkel. Wanneer uw betaling is voltooid, ontvangt u per e-mail een ontvangstbewijs voor deze transactie. Via PayPal kan U gemakkelijk uw donatie doen waar ook ter wereld!

 

Om deze mogelijkheid te verzorgen vraagt PayPal een onkosten vergoeding per donatie:

Non-profit tarief: Standaard 1,5% + €0,35 EURShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Have your say