Previous Next

Sjaki’s got Talent!

On march 24st we organized “Sjaki’s Got Talent” to give our children and young adults a stage and give them the opportunity to show people what they can! What a succes and we enjoyed all the performances so much! As Sjaki Tari Us we are very proud at the students who performed at this day! Also the dance group from SLB Gianyar (Balinese special needs school) was really great!  We had a very varied program with dance performance, singing and theater and a lot of fun! After this event the guests could join us for lunch at our Sjaki’s Warung. The staff made a delicious lunch buffet for a small price including juice.  Thanks a lot all teachers and volunteers from ubud and singaraja for your help! Thanks to all guests and special thanks for Wayan, headmaster Iluh Mertasari and Merel for organizing this day!

Op 24 maart organiseerden we “Sjaki’s got Talent” om onze kinderen en jongvolwassenen een podium te geven en te laten zien wat ze kunnen! Het was een geweldig succes en we hebben enorm genoten van alle optredens. Als Sjaki-Tari-Us zijn we super trots op onze studenten die hebben opgetreden. Ook de dansgroep van het Balinees speciaal onderwijs, SLB uit Gianyar was geweldig. We hadden een gevarieerd programma met dans, zang en theater en een heleboel plezier. Na afloop konden de gasten nog blijven lunchen. De staff had een heerlijk lunchbuffet voor een kleine prijs gemaakt, inclusief lekkere sapjes. Dank aan al de leerkrachten van Ubud en uit Singaraja die zijn gekomen om te helpen. Dank aan alle gasten en speciale dank aan Wayan, headmaster Iluh Mertasari en merel die deze dag hebben georganiseerd!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Have your say