Previous Next

Sponsoring new building Ubud by Wilde Ganzen

For finishing the new schoolbuilding in Lodtunduh, we are allready halfway to collect the money that is needed. Great news is that we received the promise of Foundation Wilde Ganzen: they will sponsor one third of the needed money, if we will be able to collect two third ourselves!

Voor het (af)bouwen van ons nieuwe schoolgebouw in Lodtunduh (even buiten Ubud) hebben we nu bijna de helft van het benodigde geld bijeen. Geweldig nieuws daarbij is dat we een toekenning hebben gekregen van Stichting Wilde Ganzen:
zij zullen, indien twee derde van het benodigde bedrag bijeen gebracht is, steunen met het resterende derde deel!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Have your say